Oppa Gangnam Style Semakin Berleluasa

Aug 26, 2012

Oppa Gangnam Style Semakin Berleluasa

Selamat tengahhari & Assalamualaikum.

Mesti ada yang tertanya-tanya kan "Apa tu Oppa Gangnam Style ? " Nak tahu ke? Ia adalah salah satu kumpulan artis di Korea yang kini semakin berleluasa ke-famosan diaa.

Kenapa umiee cakap dia famos? Sebab dia sendiri ulas kat you-tube, dia sebenarnya tak menyangka peminat dia yang tgk youtube tu boleh mencecah kepada 58,678,132 penonton. Kata beliau (penyanyi corus) tersebut, dia nyanyi tu suka-suka je untuk penduduk korea sahaja. Beliau tambah ulasan beliau lagi dengan perkataan "What can I say, ... ? "

Just nak share video joget ala-ala zapin Oppa Gangnam. Hehe^^. Semoga terhibur ~(^^~) Ngeh3x



Chao !Assalamualaikum.
signature

2 comments:

Nurulee said...

Style habis vid tu. kehkeh =D

cix umiee ツ said...

Memang ber-gaya dia buat style kuda, hehe.. Oppa gangnam style ada versi Korea Utara dan Selatan :)