The Yellow Diary . . .

Mar 9, 2013

The Yellow Diary . . .

Assalamualaikum, ucapan sunnah jawab dapat pahala ^______^

Setiap orang ada cerita dia yang tersendiri, yang baik mahupun buruk, yang bagus mahupun tidak, yang terkesan sehingga dewasa mahupun dipadamkan memori itu sejak kecil. Risau nanti bila dikenang bakal mengundang perit di ulu hati. Pernah rasa perasaan tu tak? Bagi seorang wanita yang diberi kelebihan oleh Allah, melalui kelebihan beremosi pasti merasa setiap yang berlaku terkesan di hati.


Korang pernah terfikir nak buat diari ? Diari rahsia korang ? Memang risiko sebenarnya ada diari ni, tak save langsung. Pulak tu jenis bila dah habis menulis campak entah kemana, memang nahas la jawabnya. Kekekek. Bagi umiee tak salah nak ada diari, asalkan kita pandai simpan. # Shhhhhhh, tempat rahsia ! >_^


This is my yellow diary. Its remind me everything about the past, sweet memory only. Buat apa nak kenang kisah yang bakal mengundang tangis bila di buka buku lama ? Hapuskan memori jahat. Buat cm ni, letak lima jari depan muka (Jangan letak rapat melekat dimuka) lepastu sebut, #Swaaaaaaa.




signature

6 comments:

Budak Nakal said...

w,salam cik umiee ^^..saya xde diary, tapi ada skech book tuk menconteng^^

cix umiee ツ said...

Hehe. Seronoknyaaa ^^ Saya ni old school.. hehe. Imbau masa lampaoo guna kaedah lampaoo.. ^^

Budak Nakal said...

:P..ok gak diary tu....lbih kurang sama je kaedahnya^^

cix umiee ツ said...

Hehe.. Ada sceth book nnt boleh pinjam. Kekekekeke ^^

♥ CIKZEK ♥ said...

haaaa ade diary yeaa. hikhik kte prnah ade mse time skolah2 dlu. lawak bile bce blik :D

cix umiee ツ said...

Heheh.. CikZek pun pernah ada ya? Mesti dulu-dulu diari ni jadi kawan sulit kan? Sentiasa bawak kemana-man. Maklum lah, ada RAHSIA didalamnya.. Hihihihi