Pelajar "RASA" Air Mani Atas Biskut Dan Sudu

Mar 14, 2013

Pelajar "RASA" Air Mani Atas Biskut Dan Sudu


Omaihh Omaih !!
Di Los Angeles, Mark Brendt yang dikenali sebagai salah seorang guru di sekolah menengah rendah itu dituduh mencabul kanak-kanak dan menyuapkan mereka air maninya


Tindakan undang-undang juga difailkan selepas seorang lagi guru dituduh melakukan aksi lucah terhadap seorang kanak-kanak yang diraba di dalam kelas.

Mark Berndt memaksa pelajarnya mengambil bahagian dalam permainan ‘rasa’ apabila dia memberikan air maninya yang disapu pada biskut dan sudu. Pendakwa raya berkata, guru itu kadang kala menutup mata pelajar dengan kain dan merakam aksi mereka.

Gambar Sumber Google

Pendakwa raya, Raymond Boucher berkata semalam, setiap pelajar itu mungkin diberi pampasan berjumlah $470,000 (RM1.4 juta), Berndt yang mengajar selama 32 tahun di Sekolah Rendah Miramonte di Los Angeles mengaku tidak bersalah dalam kes jenayah itu.

Mark Brendt
Berndt guru gred tiga dan mengajar murid berusia tujuh hingga lapan tahun ditahan selepas seorang pengasas web foto menemui berpuluh-puluh foto kanak-kanak dengan mata mereka ditutup sebelum melaporkannya kepada pihak berkuasa. Polis berkata, mereka kemudian menemui sudu plastik dalam bakul sampah di bilik darjah Berndt dengan kesan air mani. Peguam Brian Claypool melebel penderaan itu sebagai “drama yang telah lama berlangsung”.


Yang menjadi persoalannya ialah bagaimana penderaan seksual di daerah persekolahan kedua terbesar di Amerika Syarikat itu boleh berlaku begitu lama tanpa dapat dikesan? Sejurus selepas penahanan Berndt, semua 76 guru sekolah itu dipindahkan sementara kakitangan dan pentadbir diberi cuti.
 Enam bulan kemudian pada awal tahun persekolahan, 43 daripada guru terbabit kembali ke sekolah Miramonte yang distruktur semula dengan guru besar baru. Manakala selebihnya bersara atau dipindahkan ke sekolah lain.

# Eeeeww ! Tak seorang yang bernama pendidik lakukan sebegini terhadap pelajarnya.

signature

2 comments:

Budak Nakal said...

Adus...manusia2...argh...

cix umiee ツ said...

@Budak Nakal:
Dah tak de keje gamaknya cikgu ni -_-" Hehe.